Online Karácsonyi Vásár

Rendhagyó Karácsonyi Vásár az Együd Árpád Kulturális Központtal!

Szeretettel hívjuk fel az érdeklődők figyelmét Online Karácsonyi Vásárunkra, amely november 23. és december 6. között facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/agorakaposvar) és honlapunkon (https://www.egyudkaposvar.hu/) követhető figyelemmel.

Naponta több virtuális vásári házikó mutatja be új lakóját, és annak termékeit. Tartsanak velünk idén is, nézzenek körbe kézműves és termelői vásárunkon.

Várjuk őstermelők, kézművesek, népi iparművészek jelentkezését, akik szeretnék bemutatni termékeiket ünnepi vásárunkon.  Rövid bemutatkozó szöveget és a képeket termékeikről a karpov.andras@egyudkaposvar.hu e-mail címre küldjék december 3-ig.

 

Keresztes Vendégház!

Mint már sokan tudjátok, idén elmarad az adventi vásár.

Ezért  gondoltunk egy nagyot, és kialakítottunk egy helységet, ahol tudtok válogatni termékeink között, ahol ugyanaz a kiszolgálás vár Rátok, mint ahogy azt az évek alatt megszokhattátok.

Gazdaasszonyunk nem csak szívesen fogad, kérdéseitekre is örömmel válaszol, és segít a választásban.

Termékeink díszcsomagolásban is elérhetőek, az alábbi képeken láthatjátok, milyen  lehetőségeket kínálunk , a finomságok átadására.

A helyszín ahol várunk :

7257 Mosdós, Vörösmarty u 2.

Nyitva: 9.00-18.00ig. Kérjük, ha van rá mód, telefonon jelentkezz be: 30/223-7951

Nánai-Szintai Ildikó vagyok.
Gyerek korom óta barátkozom a fával és több mint 25 éve készítem portékáimat az embereknek.
Általános iskolában munkáimmal több versenyt megnyertem, mostanra termékeim zömében iparművészeti alkotások.
A piacon sok jó minőségű áru kapható, ám ezek, éppen az általánosságuk miatt ritkán alkalmasak a vásárlók egyedi igényeinek kielégítésére.  Rugalmasságomnak és tudásomnak köszönhetően képes vagyok olyan termékek megvalósítására is, amiket mások nem tudnak, vagy nem akarnak elkészíteni.
Tudásomat és a fa szeretetét nagyszüleimnek, szüleimnek köszönhetem, akiktől a szakmán kívül szorgalmat, kreativitást és a munka iránti alázatot kaptam. Ezeket az ismereteket ötvöztem a legújabb technikákkal, melyekkel szép és modern, de mégis az emberek szívéhez szóló, igazán barátságos tárgyakat készítek.
“… csak az a nagy, igaz és szép a művészetben, ami egyszerű.”(George Sand)
Termékeim a www.szintai.hu oldalon megtekinthetőek.
Kapcsolattartás:szintai@excelb.hu emailen, 06204764076 telefonszámon vagy Szintai Ildikó -ként a facebook oldalon.

Czóbel Marianna zománcművész
Évtizedek óta zománcozom. Képeimet rekeszzománc és festőzománc technikával készítem. Kedvelem a vallásos és a világi témákat is. Változatos méretekkel formákkal dolgozom. Tagja vagyok a Tűzzománcművészek Magyar Társaságának. Számos díj birtokosa vagyok.  Elérhetőségem 16-18 óra között 30/3960296

Sziasztok Stanics Adrienn vagyok,

a Tandurinda Levendula termékeim 100 %-os tisztaságúak, csak a természetes összetevőket tartalmazzák. Remek karácsonyi ajándék lehet. 10 százalék kedvezményt adok a vásárlásaitokból, a jelenlegi árakból.

Illóolaj: a léleknek, relaxálni, fertőtleníteni, gyulladásra, alvási
panaszokra 10ml-1300 ft

levendula aromavíz: testpermetként hidratáló, táplálja a bőrt, megújítja a bőr szerkezetét, pattanásra, ekcémára, borotválkozás után, gyulladáscsökkentő hatású, 200ml-1800 ft

levendula zsákocska: fiókokba illatósítóként, molyűző, alváshoz remek segítség, darabja-600 ft

https://www.facebook.com/tandurindalevendula

Buni Gabriella fazekas, keramikus vagyok. Kaposváron élek. Használati- és dísztárgyak  kerülnek ki kezeim alól,  amelyeket az Iparművészeti Lektorátus, valamint a NIT zsűrizett. Fontosnak tartom, hogy az általam készített kerámiák jól használhatóak legyenek, ugyanakkor tükrözzék a népi hagyományainkat. Évek óta részt veszek portékáimmal  Budapesten, a Vörösmarty téri Karácsonyi Vásáron. 2020 azonban új kihívásokat hozott az én életemben is, ám a fazekaskorong tovább forog, születnek újabb tárgyak, melyek kedves gazdájukra várnak. Keressenek bátran!

Elérhetőségek:
Email: bunigabi@index.hu

Tel: +36-20/3168023

Csuha Lászlóné vagyok a TE-FU DEKOR megálmodója!

Négy évvel ezelőtt, egy véletlen kapcsán találkoztam össze a dekorgumiból készült babákkal. Szerelem volt első látásra. Kezdetben csak magamnak, később ismerőseimnek készítettem hobbi szinten babáimat. A sok pozitív visszajelzés ösztönzött arra, hogy van értelme annak, amit csinálok, tetszik az embereknek a munkám, és ezt másoknak is szeretném megmutatni. A hobbim a munkám lett, és a munkám a hobbim. Eddig főként vásárokon, fesztiválokon kínáltam termékeimet, de mára már egy web-áruházat is üzemeltetek, ezzel is népszerűsítve a babáimat.
Az emberek, mikor ránéznek a babáimra, megmosolyogtatja őket, és a célom pontosan az, hogy a szürke hétköznapokba egy pici mosolyt, egy leheletnyi örömet csempésszek.
Nem csak készleten lévő termékeim vannak, hanem egyéni ötleteket is szívesen megvalósítok fényképről, akár szülinapra, névnapra, házassági évfordulóra…., stb…
Nem készül tömegcikk, nincs két egyforma baba. Keress bizalommal.

További információ:

https://www.dekorbaba.hu/

https://www.facebook.com/TE-FU-DEKOR-216105718971335

Kedves érdeklődők!

Szerényiné Gizus vagyok.

Már 15 éve készítem egyedi ásványékszereimet. Ékszereim megbízható forrásból származó alapanyagokból készülnek, melyek között a klasszikus, letisztult stílus kedvelői is találnak kedvükre valót, és azok is, akik kifejezetten ezoterikus meggondolásból vásárolnak.

„Célom, hogy az ékszereim hozzásegítsék viselőjüket a kiegyensúlyozott, boldog élethez.”

Keressenek bizalommal!

Elérhetőségek:

Email: rigigi50@gmail.com

Tel: +36-30/4422140

Kedves látogató!

Reha-Visnyei Veronika Júlia vagyok, az utóbbi években csak az Erste bank előtti nagy kézműves faházként emlegetett kitelepülés gazdája. 🙂 Kicsiny vállalkozásunk az évek során tekintélyesen kinőtte magát, így kettéváltunk; a Kézműves Világ megálmodója az édesanyám, Visnyei Sándorné, míg a Handmade by Julie V. Scott weboldal az én fejemből pattant ki.

Teljes mértékig családi vállalkozás vagyunk, és minden darabunk saját készítésű termék.

A Kézműves Világ kínálata nagyon sokszínű, találkozhatnak ásványkövekkel, ásványköves ékszerekkel és egyéb ajándéktárgyakkal, de mindemellett az aprónépnek is kedvezünk. Portékánk ékei az antiallergén alapanyagból készített plüssfigurák, babák, varrott termékek.

A Handmade by Julie V. Scott weboldalon egészen más jellegű ajándékokra bukkanhatnak, nálam a hangsúly az olvasás szeretetén van, így könyvekhez kapcsolódó 100% szójaviasz gyertyákat, illatviaszokat, könyvtokokat és hasonló ajándéktárgyakat találhat. Termékeim teljes mértékig természetes alapanyagokból készülnek, illenek a vegán otthonokba, és állatkísérletektől mentesek. Fontos számunkra a környezetvédelem is, így a csomagolásaink alkalmával igyekszünk a lehető legkevesebb felesleges szemetet termelni, ezért lebomló csomagolóanyagokat használunk.

Elérhetőségeink:

Kézműves Világ facebook oldal: https://www.facebook.com/kezmuvesvilag.hu

Handmade by Julie V. Scott webshop: https://handmadebyjulievscott.hu/

Handmade by Julie V. Scott facebook oldal: https://www.facebook.com/handmadebyjulievscott

Handmade by Julie V. Scott instagram: https://www.instagram.com/handmadebyjulievscott/

Köszönjük, ha benéz hozzánk!

Kellemes Ünnepeket kíván a Kézműves Világ, és a Handmade by Julie V. Scott csapata!

Szél Anna vagyok, és a lányommal, Hideg Annával gondoltunk egy nagyot, Anya-Lánya vállalkozásként  KREATÍV#ANN márkanéven kezdtük el bemutatni a kézműves termékeinket a közönségnek. Sok éve kreatívkodunk a családunk, barátaink, és ismerőseink nagy örömére. Tavasszal indultunk, igy az első Covid hullám nem tett jót nekünk, a húsvéti dísztárgyak egy része is  nagyon nehezen talált új gazdára.  Most örülünk, hogy a vásárok, piacok nem lettek betiltva, és legalább ilyen helyeken be tudjuk mutatni a portékáinkat, de sokan nem mernek ilyen helyekre sem menni, így nem túl nagy az érdeklődés.

Többféle termékünk van: Készítünk cukormázas mézeskalács dísztárgyakat, pirográf képeket, Kanzashi technikával készülő angyalokat , hópelyheket, szálas rózsákat, rózsadobozokat. Akár egyedi kérés alapján is, és akár vállalkozásoknak is számlaképesen, amíg van rá kapacitásunk.

Termékeink aktuális listáját, és az eddig elkészült, munkáinkat a facebook Kreatív#Ann oldalán megtekinthetik.

https://www.facebook.com/kreativann/?view_public_for=648776539066880

A termékeket személyesen is át lehet venni Kaposváron előzetes egyeztetés alapján,  illetve a postázás is megoldható.

Elérhetőségek: (30) 182 4495

kreativann2020@gmail.com

Keressenek bizalommal minket!

„Felemelő dolog, azt hiszem, amikor alkotás közben, gyomorból feltör az érzés/gondolat: Imádom a munkámat! Köszönöm!” (Szalinay Zita)
Sziasztok Szalinay Zita vagyok, a „Zita Műhelye” megálmodója. Kislánykorom óta egyik kedvenc elfoglaltságom volt a rajzolás, később felfedeztem a textilanyagok világát és saját tervezésű textil babák és nosztalgia mackók készítésébe fogtam. A 2000-es évek elején kezdtem foglalkozni egyedi megrendelés alapján készülő kézzel festett, fa, családi táblák készítésével, melyek ma már sok család otthonát díszítik.

Termékekkel kapcsolatos további információ:

Email: szazita.szalinay@gmail.com

facebook.com/zitamuhelye/

Tel: +36-70/7746957

Ötödik éve Nagykanizsa mellett lévő kis birtokunkon kézműves vállalkozóként, egyedi, üveg ékszereket készítünk kizárólag antiallergén orvosi fémmel ötvözve, melyeket megtaláltok a Csupros Kézműves Műhely facebook oldalon, https://facebook.com/csuproskezmuvesmuhely/#_=_ és megvásárolhattok a most indult Csupros Kézműves Műhelyke  Facebook oldalunkon található boltban. https://facebook.com/csuproskezmuvesmuhelyke/

Itt szülinapi ajándékkal is kedveskedünk Neked! 😉

Susanna Paint Art Facebook és Instagram oldalunkon saját akril, akvarell festményeimet, szén- tus, és ceruzarajzaimat láthatod. 🙂

Évek óta találkozhattál velünk Kaposváron az Adventi vásárban, Zalakaros kézműves piacán, és számos nagy vásárban.

Idén biztonságos környezetben keress minket Facebook oldalainkon!

Jó válogatást, és boldog ünnep várást kívánunk Neked! 🙂

Üdvözlettel: Herédi Zsuzsanna, és Jokán Béla (Csupros Kézműves Műhelyke)

Ferencné Fogarasi Éva
Natúrmontázs készítő

Mottóm :

“Nincs nekem kedvenc virágom,

melyik szebb, nem prédikálom,
Mind szeretem, mind csudálom
tavasszal mind alig várom.”

( Szép Ernő: Virágok )

Több mint 20 éve készítem naturmontázsaimat.
Természetes anyagokból, elsősorban növényekből, préselési technikával.
Új technikám homokból, gránit őrleményből és növényekből készült montázsok.
Számomra léleklegeltetés az alkotás.

Elérhetőségem :

06 30 530 4259
facebook :

https://www.facebook.com/ferencnefogarasi.evanaturmontazs

Bodó Jánosné vagyok, méhész, családommal Kaposváron élek. 2012. márciusában kezdtünk méhészettel foglalkozni, ami szinte azonnal az egész család kedvelt tevékenységévé vált. Férjemmel és leányommal 38 méhcsaláddal kezdtünk, jelenleg 90 családot tartunk, de terveink között szerepel a további szaporítás.

Az érdeklődők először a 2013-as, kaposvári adventi vásáron találkozhattak velünk és termékeinkkel. Azóta már több rendezvényen találkozhattak velünk az érdeklődők: az adventi vásárokon kívül részt vettünk például a „Kaposvári Dorottya Farsangi Napok”, a „Miénk a város” és a „Mézfesztivál” rendezvényeken is.

Négy fajtaméz szerepel kínálatunkban: repce, akác, hárs, valamint vegyes virágméz. Hársmézünk 2018-ban a „Somogy méze” kitüntetést kapta, míg kategóriájában I. helyezést, repcemézünk pedig a II. helyezést érte el.  A különböző kiszerelésű fajtamézeken kívül, különböző mézkülönlegességek, gyógynövényes és magvas mézek, propoliszos méz, valamint saját készítésű méhviasz gyertyák is megtalálhatóak a termékeink között. Igény esetén – minimum 2000 Ft értékű termék vásárlása esetén – Kaposváron belül házhoz is szállítunk!

Termelő: Bodó Jánosné és Lengyelné Bodó Alexandra

Facebook: BODÓ-MÉZ (@bodomez)

Kaposvár, Nagyváthy János u. 9.

Tel.: 30/640-7252

GRANDIROZA

Balaton déli partján, Balatonbogláron készítem a mesébe illő GRANDIROZA óriásvirágokat.

Családi és társasági rendezvények, esküvők, kiállítások, szállodák, butikok, szépségszalonok, konferenciák impozáns dekorációi lehetnek, de lakásdekorációként is pompásan funkcionálnak ezek a gigantikus virágok, melyek bérelhetők és meg is vásárolhatók. Igény esetén helyszínre tervezem a kollekciót, amely a szivárvány minden színében elérhető.

A GRANDIROZA  grandiózus virágdekorációi különlegessé tesznek bármilyen alkalmat!

Az élethű, de hatalmas méretű virágok minden egyes szirmát kézzel formázom. Egy-egy óriásvirág elkészítése több órát vesz igénybe. A virágok anyaga speciális, amely nem gyűrődik, könnyen tisztítható, tartós.

Elérhetőség: https://www.facebook.com/grandiroza

Meghitt adventi várakozást és kellemes karácsonyt kívánok szeretettel!

Csere Andrea

Török Emőke babakészítő vagyok Kaposváron élek és dolgozom. Sokan ismerhettek és találkozhattatok már babáimmal kiállításokon, kézműves vásárokon. Munkáimat nemzetközi versenyeken is kitüntető figyelemmel fogadják, de az igazi elismerés azoknak a gyermekeknek, vagy akár felnőtteknek a csillogó tekintete, akik barátra, kedves társra találnak alkotásaim között.  A természetes alapanyagokból készült játszóbabákon kívül állatfigurákat és igényes kivitelezésű művészbabákat is készítek. Nézelődjetek bátran textil családom kedves tagjai között és keressetek,  ha valamelyikőjüket szívesen ölelnétek magatokhoz.

Elérhetőségek:

Weblap: www.torokemoke.hu

Email: baba.emoke@gmail.com

Tel: +36-30/2980310

Szeri Gabi ajándékkészítő vagyok.

Ha most kellene pályát választanom, asztalos vagy könyvkötő lennék. Nos, még bármi lehetek, de egy ideje, a lézergravírozóban rejlő kihívásoknak köszönhetően kreatívkodom saját és mások örömére. A szépség mellett a hasznosság is szempont, amikor elengedve a fantáziámat tárgykészítésre adom a fejem.  Nézzenek körül a Szeri-Gravír oldalamon! A fotók között sok kedves, vicces, vagy akár dekoratív ajándéktárgy közül választhatnak.

https://www.facebook.com/Szeri-Gravír-101796687956113

Sziasztok!

Pék Zita vagyok, 2017 óta foglalkozom zsinóros nemesacél medálos és ásványgyöngyökből (féldrágakövekből) készült damilos karkötők, illetve kulcstartók készítésével. Szakmám varrónő, így a vírus helyzetre való tekintettel többféle mintájú 100 %-os pamutvászonból készült 2 rétegű maszkokat varrok, melyek 40 fokon moshatók, vasalhatók, állítható gumival. Normál, gyermek és nagy méretben is.

Zsinóros nemesacél medálos karkötők: 2 000.- Ft/db

Ásványgyöngy karkötők: 2 800.- Ft/db

Kulcstartók: 800.- Ft/db

Maszkok: 800-1200.- Ft/db

Rendelni a Z-design Kincsek facebook oldalon: https://www.facebook.com/kincsek.zdesign.7

vagy az alábbi telefonszámon tudtok: 06/30 733-5238

6 000.- Ft összegű rendelés esetén a posta költséget én fizetem!

Cégünk a Chocoland Kft. egy családi vállalkozás amely 2010 óta gyártja és értékesíti saját termékeit. A cég kezdetben csak szezonális termékek gyártásával foglalkozott például üreges termékek illetve szaloncukrokkal. Specializálódtunk a kiváló minőségű édességek gyártásra pont ezért nálunk csak valódi csokoládéból készült termékek kaphatóak. A cégünk választéka folyamatosan növekszik, ezt Kaposváron minden évben láthatják a kedves vásárlóink. Jelenleg a webshopunk fejlesztése folyamatban van, reményeink szerint még december előtt el tud indulni. Új termékcsaládot hozunk létre amely a Forfino márkanevet fogja viselni.