Kicsi Gesztenye Klub – Olly és a Fogorvos

Az előadás 2020. november 14-ről került áthelyezésre.

A műsor 2021.szeptember 25 -én lesz látható 11:00 órai kezdettel.

A korábban megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek a pótelőadásra!
A műsorunk látogatásához a felnőtteknek védettségi igazolvánnyal kell rendelkezniük, míg a gyermekek szabadon látogathatják a színházakat.

jegyvásárlás:

https://www.kicsigesztenyeshow.com/#esemenyek

HELYSZÍN:

Szivárvány Kultúrpalota
7400 Kaposvár, Noszlopy Gáspár u. 5-7.

 

”Olly és a Fogorvos”

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő… a jókedv nem marad el! S az is biztos, hogy velünk énekelsz majd!

Ráadásul most előadásunkon találkozhattok új szereplőnkkel , a bájos Fogtündérrel!

Ismerd Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes párbeszédekkel és csodás dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.
Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket. Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc szünet nélkül.

Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket is!

A tűzvédelmi előírások tekintetében, az előadásra minden látogatónak meg kell váltani a jegyet, még akkor is ha a gyermek kísérője ölében ül az előadás alatt.

 

dátum

2021. szeptember 25.

időpont

11:00

Jegyár

2990, 3490, 4490

helyszín

Szivárvány Kultúrpalota
kategória