Miénk a Város Fesztivál

A tavalyi év sajnos nem kedvezett a fesztiváloknak, de idén a pandémia engedett szorításából így ismét lehetőségünk nyílt megrendezni a Miénk a város fesztivált. 2021. szeptember 3-5 között nem kisebb fellépők látogatnak el a városba mint Charlie, Tóth Andi, Lotfi Begi, Honeybeast, The Biebers, Nemazalány, Brains, hogy csak a headlinereket említsük. A megszokott módon, két helyszínen várjuk a fesztiválozó közönséget.

Figyelem! Programváltozás!

A Stardust akusztikus koncertje, a Fesztivál szombati napján, technikai okok miatt, 18 óra helyett 16 órakor kezdődik! Az eredetileg 16 órára hírdetett Kustán Ádám koncert pedig 18 órakor fog kezdődni.

Megértésüket köszönjük!

Első napon a város civil közösségei mutatkoznak be, a nagyszínpadon este hattól koncertek lesznek egészen 11-ig Charlie, Nemazalány és a The Biebers közreműködésével, szombaton és vasárnap rengeteg érdekes bemutató és nagy név fordul meg mindkét színpadunkon. A fesztivál vasárnap zár a Honeybeasttel. A három napos fesztivál alatt a programok mellett helyi kézműves termékek és helyi finomságok várják az érdeklődőket.
A koncertek a hatályos rendelet alapján nagykorúak esetében csak védettségi igazolvánnyal, kiskorúak esetében védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú kísérete mellett látogathatók.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Programjaink napi bontásban:

PÉNTEK

A Rippl-Rónai Múzeum előtti kisszínpadnál a szeptember 3-án (pénteken) 10 és 17 óra között megrendezésre kerülő Civil napon a látogatók kézműves bemutatókon, színpadi, zenés – táncos és irodalmi jellegű fellépéseken keresztül ismerhetik meg Kaposvár civil közösségeit. A Civil nap programsorozat részeként 14 órától a Kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola harmonikás- és magánénekes növendékei mutatkoznak be, valamint 14.30-tól a Kaposvári Fúvószenekar szórakoztatja a közönséget. 15.00-tól a kaposvári KultúrTalálka zenél a nagyérdeműnek, majd a Somogy Zenekar kíséretével TiTi táncházon vehetnek részt. Este hattól a Branka Trio, Básits Branka Junior Prima díjas zenész vezetésével ad koncertet. Az estét az Aire Libre Trio zárja.
A Kossuth téren, a nagyszínpadon péntek 17 órától a Nemazalány zenél, akiket 19 órától a The Biebers követ, majd 21.30-tól Charlie zárja az estét, akivel többek között a kaposvári származású László Attila is játszik majd.

SZOMBAT

Szeptember 4-én (szombaton) a kisszínpadnál 11 órától kezdődnek a programok, az Agóra Népzenei Szakkör bemutatójával. 11.30-tól a Danza Del Amor SE-t láthatják a színpadon. Délután 14.00-tól a Füred Rock Szín Kör lép fel. 15 órától a Cactus Salad nevű kaposvári gitárduó ad koncertet, majd a Stardust akusztikus koncertjét hallgathatják. 18.00-tól Kustán Ádám zenél a fesztiválozóknak, a szombati estét a kisszínpadon a The End akusztik koncertje zárja.
A nagyszínpadon 16.30-tól Brains koncert várja a közönséget, 19.00-től Horváth Tamás zenél, az este utolsó fellépőjeként Lotfi Begivel bulizhatnak a fesztiválozók.
VASÁRNAP
Szeptember 5-én (vasárnap) a kisszínpadon 11.00-tól a Ládafia Bábszínház előadását láthatják a gyerekek. 14.00-tól az EleveN gyerekzenekar koncertje, 15.00-tól Joós Tamás interaktív gyerekműsora majd 16.00-tól a Buborék együttes szórakoztatja a kicsiket és nagyokat egyaránt. 18.00-tól a Mardi Gras Jazz Band zárja az estét és a fesztivált a kisszínpadon.
A Kossuth téren 17.00-tól Tóth Andi ad koncertet, akit 19.30-tól a Honeybeast zenekar követ a Miénk a Város fesztivál zárásaként.

dátum

2021. szeptember 03. - 2021. szeptember 05.

időpont

10:00 - 23:00
kategória