Összezárva

ÖSSZEZÁRVA
keserédes komédia Oszvald Marika és Fodor Zsóka főszereplésével
írta: Csík Csaba – Csontos Orsolya
rendező: Kinizsi Ottó
Előadás dátuma: 2022. február 15. 19.00
Helyszín: Szivárvány Kultúrpalota – 7400 Kaposvár, Noszlopy Gáspár u. 1.
Jegyinformációk:
JEGYÁR 3.900,-Ft
elővételben:
Csiky Gergely Színház Jegyiroda
Csiky Gergely Színház (Főbejárat) 7400 Kaposvár, Rákóczi tér 1.
Nyitvatartás:
hétfő-péntek 9.oo-17.00 óra
előadások napján 19.00 óráig
szombat-vasárnap: előadás kezdés előtt 1 órával
Telefon: 82/511-207, 511-208; +36205051920 E-mail: jegyiroda@csiky.hu
interneten:
jegy.hu
helyszínen:
Szivárvány Kultúrpalota – 7400 Kaposvár, Noszlopy Gáspár u. 1.
előadás kezdés előtt 1 órával

Összezárva: két hölgy, két különböző lélek, két egymástól teljesen eltérő személyiség… mit tudnak kezdeni a nem kívánt helyzettel, azzal, hogy szobatársak lettek.

Összezárva: napjaink kimondatlan aktualitása, a járványhelyzet okozta, egymással való összezártság – mindenki számára ismerős – élménye.

Összezárva: a saját emlékektől, rémképektől, sőt a bűntudattól való menekülés lehetetlensége, annak felismerése, hogy a múlt árnyai mindig mindenhová elkísérnek minket. Van-e kiút ezekből az összezárt helyzetekből…?

Az Összezárva című kortárs dráma két idős hölgy Viola( Oszvald Marika) – és Paula – ( Fodor Zsóka) nyugdíjasotthonban töltött napjait mutatja be… Bár a mű egyetlen helyen játszódik mégis egy hatalmas utazásnak lehetnek tanúi a nézők: utazás a múltba,az emlékek világába. A darab számos előre- és visszautalással hívja játékra és egyben egy lelki-érzelmi nyomozásra a nézőt. Mi bújik meg a két hölgy múltjában? Milyen gondolatok, érzelmek rejtőznek a cselekedeteik mögött?
A darab alcíme Keserédes komédia. Az előadás mindkét felvonásán végighúzódik a humor, de az érintett témák tapinthatóvá teszik az egyre fokozódó feszültséget is. Olyan karaktereket ismerünk meg, akik sokszor visszatekintenek, mégis akarnak még valamit az élettől, egymástól, önmaguktól. Szórakozást? Társas kapcsolatot? Önfeledtséget? Megtisztulást? Felszabadulást? Megbocsátást? Talán a végére kiderül…

dátum

2022. február 15.

időpont

19:00

Jegyár

3,900Ft

helyszín

Szivárvány Kultúrpalota
kategória