Traccs – Jakupcsek Gabriella

AZ ELŐADÁSRA MÁR MEGVÁSÁROLT /04.23./ JEGYEK, TERMÉSZETESEN ÉRVÉNYESEK AZ TERVEZETT ÚJ  IDŐPONTRA: SZEPTEMBER 17. CSÜTÖRTÖK 18:00
Traccs! Kaposvár legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendége Jakupcsek Gabriella, Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője.
Jegyek online: http://bit.ly/2uL6rjE
Jegyek személyesen:
Tourinform – Kaposvár Fő utca 8.
Helyszín: Együd Árpád Kulturális Központ (AGÓRA)
Cím: 7400 Kaposvár, Nagy Imre tér 2.
Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00
Moderátor: Stanics Adrienn
Beszélgetésünk végén lehetőség lesz Gabi új könyvének “Nagy levegő – Aki megáll elsüllyed” vásárlására, dedikálására és közös fotó készítésére!
TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz…
Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!
Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!

dátum

2020. szeptember 17.

időpont

18:00

Jegyár

3,500Ft

helyszín

Együd Árpád Kulturális Központ
kategória